Ben je vaak moe, heb je darmklachten, een allergie, hoofdpijn of last van overgewicht? Ziekten en klachten worden vaak veroorzaakt door slechte voeding. Gelukkig kun je er met gezonde voeding veel aan doen! En met het juiste voedingspatroon voorkom je dat je klachten krijgt. ReSeth helpt je met gezonde voeding.

Juiste balans van voedingsstoffen

Veel ziekten en klachten worden veroorzaakt door een tekort of een verkeerde balans van voedingsstoffen:

  • Overgewicht
  • Vermoeidheid en burn-out
  • Darmklachten
  • Gewrichtsklachten
  • Hoofdpijn en migraine
  • Allergieën
  • Hormoon- en vruchtbaarheidsproblemen

Gelukkig is er, met gezonde voeding en de juiste verhouding van voedingsstoffen, veel aan te doen.

Praktisch voedingsadvies

Bij ReSeth krijg je praktisch voedingsadvies. Gebaseerd op orthomoleculaire voeding en nutritionele geneeskunde. Dat klinkt misschien ingewikkeld. Maar wij maken het makkelijk toepasbaar in jouw dagelijks leven. Samen halen we het gewenste resultaat!

Gezonde voeding op maat

ReSeth helpt je met gezonde voeding en het opstellen van een juist voedingsschema. Afgestemd op jouw wensen en op de behoeften van jouw lichaam.

Gezonde voeding voor iedereen

Heb je een allergie? Als je glutenvrij, zuivelvrij en/of suikervrij eet, geven wij je advies op maat. Ook bij kinderen verdwijnen klachten met gezonde voeding.

Voorkom klachten

Maak ook een afspraak voor gezonde voeding als je geen klachten hebt. Met het juiste voedingspatroon voorkom je dat je in de toekomst klachten krijgt.

Plan nu een gratis kennismakingsgesprek.

GRATIS KENNISMAKING

Topsport en voeding: ReSeth traint olympisch judoka Miranda Wolfslag

Voor vechtsporters is het moeilijk om op gewicht te blijven. Dit gaat vaak gepaard met een crashdieet en krachtverlies. Zo ook voor Miranda Wolfslag, judoka van wereldniveau. Dankzij de ReSeth manier van gezonde voeding blijft ze perfect op gewicht. En ze heeft veel meer energie en kracht. Dit resulteerde bij een worldcup in een bronzen medaille. Op naar Rio!

Ik ben Miranda Wolfslag, 28 jaar en judoka. Ik doe al sinds mijn 8ste aan judo en maak deel uit van de Nederlandse selectie. Mijn doel is om mij te plaatsen voor de Olympische Spelen van 2016. Bij judo werken ze met verschillende gewichtsklassen. Met mijn 1 meter 60 zit ik in de gewichtsklasse onder de 52 kilo. In 2013 heb ik aan het WK deelgenomen.

Het afgelopen jaar had ik veel moeite om mijn gewicht te halen. In de laatste week voor een wedstrijd moest ik vaak nog zo’n 3 kilo afvallen. Net als andere judoka’s viel ik af door weinig te drinken, veel te sporten en in een warm bad te gaan. Dit ging vaak ten koste van mijn energie en kracht. Ik raakte in gesprek met Seth over topsport en voeding. Hij gaf aan wat voor mij te kunnen betekenen op het gebied van gezonde voeding.

“Seth vroeg mij een voedingslogboek bij te houden. Uit analyse hiervan werd al snel duidelijk dat mijn koolhydraatinname erg hoog was. Seth gaf mij een voedingsschema met een betere balans tussen vetten, eiwitten en koolhydraten. Ik startte hiermee op kerstavond. Dus geen stokbrood voor mij tijdens de kerstdagen. In het begin vond ik het lastig om brood te laten staan, maar na een tijdje miste ik het niet meer.”

“Omdat mijn vetpercentage nog steeds aan de hoge kant was, besloten we met sportvasten te beginnen. 7 februari zou ik meedoen met een World Cup in Sofia (Bulgarije) en ik was nog niet op gewicht. Voor aanvang van de kuur leek het drinken van alleen sapjes me erg lastig en zwaar, maar dit viel mee. Ik had tijdens deze dagen helemaal niet zo’n trek, ook al volgde ik mijn gewone trainingsschema van 15 tot 20 uur sporten per week. Alleen de laatste vastendag en eerste opbouwdag had ik het zwaar.”
“De week voor de World Cup was ik op gewicht en hoefde nog maar een halve kilo kwijt. Dit kon ik doen zonder op vocht af te vallen. Ik voelde me superfit en sterk. Dit werd tijdens het toernooi beloond! Aan het einde van de dag hing er een bronzen medaille om mijn nek.”

“Ik merk dat ik door mijn nieuwe voedingspatroon meer energie heb. Ook heb ik meer rust en kan ik mij meer focussen op het judo. Om mijn gewicht hoef ik me niet meer druk te maken. Ik ben zeker van plan om dit voedingsschema aan te houden!