Personal Training

Geen zin om aan je conditie te werken? Heel herkenbaar! Te weinig motivatie is één van de grootste hindernissen. Het is vaak niet makkelijk om jezelf keer op keer te motiveren om te gaan sporten. Daarom is Personal Training van ReSeth voor jou de beste oplossing!

Tarieven 2024

Personal Training heeft een uurtarief van €65,-. Voor duo’s is dit tarief €77,- per uur. Een coachtraject wordt helemaal samengesteld op basis van jouw specifieke wensen.

Waarom Personal Training?

Personal Training is de beste methode als je wilt:

  • afvallen
  • conditie verbeteren
  • fit en gezond voelen

Persoonlijke trainingsmethode

Deze persoonlijke trainingsmethode zorgt ervoor dat je een gezonde conditie krijgt. Jouw Personal Trainer stemt het programma helemaal af op jouw doelen en wensen. De Personal Trainer zorgt ervoor dat je gemotiveerd blijft en het maximale uit jezelf haalt.

7 redenen om te kiezen voor een Personal Trainer

  1. Je valt af en zit strakker in je vel
  2. Zorgt voor een betere coördinatie en houding
  3. Je krijgt meer kracht en spiermassa
  4. Helpt je van je (rug)klachten af
  5. Je voelt je fitter en gezonder
  6. Zorgt voor afwisseling in je training
  7. Je krijgt meer plezier in bewegen

Beweegadviseur

Een Personal Trainer is een beweegadviseur. Hij doet veel meer voor jou dan alleen het opstellen van een trainingsschema. Een beweegadviseur geeft jou ook begeleiding en advies. Bijvoorbeeld als je buiten wilt gaan fietsen of hardlopen.

Een beweegadviseur is een allround vakman die verstand heeft van het in beweging krijgen én houden van mensen. Jouw Personal Trainer integreert bewegen in je dagelijks leven. Alleen zo levert training jou het beste resultaat op!

100% motivatie

Heb je al een gezonde leefstijl? Ook dan kan een Personal Trainer jou net dat beetje extra bieden. Bijvoorbeeld om je doelstellingen te bereiken of om de lat zelfs nog hoger te leggen.

Personal Trainer in Leeuwarden

Jouw Personal Trainer vind je bij Floris Versterstraat 1, 8932 BR Leeuwarden!

Roel Hoekstra, Supersport coureur, kiest voor Personal Training van ReSeth

Wat veel mensen niet weten, is dat je voor motorsport een goede conditie moet hebben. Het hakt er aardig in om 14 ronden uiterst geconcentreerd de motor te besturen. En dan moet je er ook voor zorgen dat je je mooie plekje vasthoudt.

Om een goede conditie te krijgen, was ik al veel aan het sporten. In ging naar de sportschool, hardlopen en racefietsen. Toch kwam ik nog steeds uitgeput van de motor. En ik reed niet echt lekker mijn ronden. Ik besloot dat ik hulp moest inschakelen en kwam uit bij Personal Trainer Seth.

De manier van trainen is veel intensiever dan wat ik normaal gesproken zou doen. Seth laat je echt het uiterste uit jezelf halen. Hij kijkt ook qua voeding wat er beter kan.

Op dit moment strijd ik mee in de top 5 van de Supersport in de Open Nederlandse Kampioenschappen. Ik kan zeggen, mijn familie en vriendin beamen dit, dat ik fit op de motor zit en zelfs fit weer van de motor afstap nadat ik 14 ronden het uiterste uit mezelf heb gehaald. En dat alles dankzij de Personal Training van Seth. Bedankt!

Share via
Send this to a friend