Coaching

Wil jij in je werk, sport of privéleven het maximale uit jezelf halen? Kies voor coaching van ReSeth. Vakbekwame coaches helpen jou om je persoonlijke doelstellingen te behalen. Oplossingsgericht en effectief.

Tarieven 2024

Coaching heeft een uurtarief van €65,-. Voor duo’s is dit tarief €77,- per uur. Een coachtraject wordt helemaal samengesteld op basis van jouw specifieke wensen.

Je krijgt een vrijblijvende offerte op basis van inschatting van de trainingsduur en intensiteit.

Maak jouw dromen waar

Met coaching op maat ondersteunen en stimuleren we de ontwikkeling van jouw talenten. Je krijgt persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige 1-op-1 relatie. Deze vorm van coaching heeft een positief effect op jouw carrière en privéleven.

Unieke manier van coaching

Wij coachen, bij voorkeur, met een combinatie van:

  • Personal Training
  • Oplossingsgerichte coaching behandelwijze
  • Mental coaching behandelwijze
  • NLP behandelwijze

Dit is de perfecte combinatie om jou te ondersteunen. Of het nu gaat om het behalen van jouw persoonlijke doelstellingen of het oplossen van problemen. Samen focussen we ons op de oplossingen en het resultaat.

Ga de uitdaging aan

Samen bepalen we de koers en gaan we de uitdaging aan. Vanuit deze mind-set bieden we als Personal Trainer en coach ondersteuning om positieve veranderingen te behalen. De geleerde coaching vaardigheden breng je in de praktijk. Zo haal je het maximale uit je leven!

Start nu met met coaching op maat.

Share via
Send this to a friend