ONZE TRAINERS

Maaike Van der Meulen

Ik ben een van de Crossfit trainers van ReSeth. Ik geloof dat bewegen belangrijk is, maar voeding nóg belangrijker is. Ik heb zelf veel geleerd over de Keto lifestyle. Dus als je daar nieuwsgierig naar bent, vraag het gerust! Graag zie ik je in mijn lessen, of voor een kopje koffie!

Marco Balk

50 jaar jong en ik werk als Personal Trainer en groeplestrainer Bokszaktraining. Dikke 30 jaar ervaring als beoefenaar en trainer in Pencak Silat, Boksen en Kickboksen. Bokszaktraining is een perfecte mix van cardio, kracht, balans en coördinatie. Na afloop ben je moe en heb je de dagelijkse stress er letterlijk en figuurlijk uitgeslagen!

Elske de Walle

Bijna 20 jaar geleden kwam yoga voor het eerst op mijn pad en heb het nooit meer losgelaten. In 2017 heb de Vinyasa opleiding afgerond en dat is de stijl die het beste bij mij past. Voor mij is het belangrijk dat je je op je gemak voelt in mijn lessen en de lessen zijn voor zowel beginners als gevorderden. Als er al zoiets bestaat in de yoga 😉

Renzo Cloosterman

Sporten is mijn passie daarom ben ik begonnen met het geven van Groepslessen en Personal Training bij ReSeth. Ik raak zelf erg gemotiveerd van het begeleiden van mensen én je leert ook weer leuke en positieve mensen kennen!

Seth Dorenbos

In mijn inmiddels lange carriere als trainer heb ik het volgende kunnen ervaren: plezier in training maken dat je resultaat haalt en houdt. Daarom geloof ik in ons concept; Community Fitness. Veel verschillende groepslessen onder één dak, samen met de gezelligste kantine van het land. De weg naar succes!

Simona Kootstra

Ik ben een nuchtere en praktische coach. Ik geef Crossfit- en weightliftingslessen en ik ben leefstijlcoach. Mijn passie is gezondheid en ontwikkeling. Als coach vind ik het belangrijk dat de sporter voldoening haalt uit de training, maar ook progressie boekt. Dit mede door de juiste techniek, leeftijl & coaching.

Bea van Zoomeren

Ik verzorg Crossfit voor de ReSeth Community en geef daarnaast personal training. Zelf doe ik sinds 2018 aan Crossfit. ik vind het belangrijk om fit en fitaal te blijven en zorg er daarom goed voor dat sporten onderdeel is van mijn routine. Ik geniet ervan om les te geven en motiveer mijn sporters graag om tijdens mijn lessen het onderste uit de kan te halen.

Robert Akse

Mijn naam is Robert Akse en ik ben werkzaam personal trainer. Al 25 jaar begeleid ik mensen naar het resultaat dat zij willen behalen. Als oud Europees/Nederland kampioen karate en survival weet ik wat er voor nodig is om dit waar te maken. training, voeding, rust en gedrag (commitment). Binnen ReSeth geef ik Gladiator en Physical Fight.

Ellen Zwaga

Ik ben zelf sinds 2020 verkocht aan Crossfit. Naast het zelf meedoen, geef ik nu ook les. Er is niets leuker dan je passie overbrengen en te delen met anderen. Tijdens mijn zwangerschap ontstond er een nieuwe passie; moeders (in spe) verantwoord laten sporten onder de juiste begeleiding. Want trainen tijdens de zwangerschap is juist belangrijk. Bij ReSeth verzorg ik dan ook de MamaFit lessen.

Janieck Spithof

Ik ben Janieck, woonachtig in Leeuwarden. In mijn dagelijkse leven werk ik als docent lichamelijke opvoeding en Personal Trainer. Mijn hobby‘s zijn vissen, tuinieren en verschillende vormen van sport. Bewegen is goed voor iedereen, een gezond lichaam is de basis voor een gezonde geest. Voldoende bewegen en gezond eten helpt hierbij.

Badr Al Hamad

21 jaartjes jong. Ik kom oorspronkelijk uit Syrie en woon in Akkrum. Ik ben het liefst iedere dag in de sportschool aan het trainen. Daarom heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. Ik word blij van mensen zien zweten en hun best doen bij een training en daar richt ik me op. Alles geven en grenzen verleggen, daar houd ik van!

Marc Trip

Fitness is voor iedereen. Ik ben Marc en als trainer help ik sporters om hun doelen te behalen. De gym is mijn favoriete plek. Mijn passie voor fitness en krachttraining is de drijfveer om anderen beter te maken. Fitter en sterker worden? ik help je het hele proces door. Bij ReSeth geef ik op zondag de Be Strong lessen.

Maikel Pang Atjok

Ik ben Maikel. Op mijn elfde ben ik begonnen met Kyokushinkai karate bij Sensei Robert Akse. Door de jaren heen heb ik veel mogen ervaren en leren. Het gevecht, de filosofie, de mindset en vooral hoe mooi deze sport is. Ik geef nu zelf Karate bij ReSeth. Kom vooral een keertje meedoen.

Anouck Dijkstra

Ik geloof dat beweging en ontspanning goed is voor iedereen! In ons concept kun je hard gaan in bijvoorbeeld CrossFit, maar ook volledig tot rust komen in één van de yoga lessen. Yin & Yang. Lessen die toegankelijk zijn voor iedereen, op een plek die toegankelijk is voor iedereen. Ik word heel blij als ik mensen mag begeleiden richting hun doelen. Ik geef zelf CrossFit & Yin Yoga zowel op maandagochtend als vrijdagochtend. Graag verwelkom ik jou op onze mooie sportschool!

Margriet Terpstra

Ik verzorg de Hyrox les op dinsdagavond. Daarnaast run ik mijn eigen Shoeby winkel aan de Schrans. Met sporten ben ik pas laat begonnen, maar het is echt mijn passie geworden. Je lijf voelt sterker, maar je geest ook. Mijn boodschap; laat je niet weerhouden door je leeftijd; begin gewoon, ook voor het sociale aspect!

Share via
Send this to a friend