ONZE LESSEN

Yoga

Je kunt bij ons zes keer in de week yoga volgen. We hebben Vinyasa, Yin, Power en Acro Yoga. Voor een ieder wat wils. Van heel zacht, naar speels en actief! Maar bij alle soorten gaat het over de verbinding met jezelf en je lichaam.

Techniektraining

Onze techniekcoach verzorgt op dit moment één keer per week weightlifting. Hier focussen we ons op het verbeteren van techniek in de olympic weightlifting mouvements; de Clean & Jerk en de Snatch én de gymnastic movements; denk aan een pull up, handstand etc.

Bokszaktraining

Wil jij je lekker uitleven op de bokszak en jouw techniek in het boksen verbeteren. Kom dan vooral eens meedoen met deze training

Ontbijtsessie

Voor het werk nog even lekker trainen en afsluiten met een gezond ontbijtje zodat je je dag vol energie start?! Dat kan met onze ontbijtsessies.

CrossFit

Wil je sterker, sneller, fitter worden? Je kunt bij ons elke dag een les CrossFit volgen waarin je uitgedaagd wordt in kracht, conditie en gymnastics. Geen training is hetzelfde.

Be Strong Small Group Training

Bijna dagelijks kun je bij ons werken al het ontwikkelen van je fitheid in kleine groepen van maximaal 6 mensen

Gladiator

Gladiator is een zeer veelzijdige workout waarbij zowel aan body (conditie, kracht) en mind zal worden gewerkt onder begeleiding van de trainer.

Mama Fit

Fit blijven tijdens je zwangerschap of weer opbouwen na je zwangerschap? Kom dan meedoen met ons Mama Fit uur onder begeleiding van een gespecialiseerde coach!

Karate

Kyokushinkai KARATE betekent Uiterste,Waarheid, Samenwerking. We hebben laagdrempelige lessen zodat iedereen kan instappen. Je leert zelfverdediging, conditie en Karate skills.

Physical Fight

Een toffe high-energy workout, geïnspireerd op oosterse vechtsporten met bewegingen uit karate en kickboxing. In no-time krijg je een geweldige conditie en word je sterker. Je vecht de zandzak als tegenstander en je doet geen moeilijke bewegingen. 

ROOSTER

Via de SportBit app en op deze pagina zie je ons actuele rooster. Je schrijft je in voor de lessen die je mee wilt doen en ziet wie zich nog meer hebben aangemeld voor een les. Open Box betekent dat er geen les wordt gegeven. Het is een vrij trainingsuur waarbij een coach aanwezig is.

 
Share via
Send this to a friend