COMMUNITY FITNESS

Fit worden doen we samen in onze community. Wij creëren een plek waar je niet alleen kunt trainen, maar ook juist mensen kunt ontmoeten. Bij ons kom je na je training in onze kantine terecht waar je een bakje thee of koffie, een shake of een gezonde snack kunt krijgen. Even uitblazen en daarna door naar de sauna of douche.

Naast dat we onze eigen trainers en activiteiten hebben, werken we ook samen met andere partijen om onze community nog sterker te maken! 

Wanneer zien we jou?

SUCCESS STORIES

Ralph

De 100 dagen challenge. Een challenge was het! Maar oh oh oh wat een resultaat. Dik 10 kilo er af en met de aanloop er naar toe, maar liefst 14 kilo er af. Ik had 1 doel: de berenloop halve marathon lopen, maar met 97 kilo, veel alcohol en vet eten ging dat natuurlijk niet lukken. Op 5 november kwam ik binnen 1 uur en 54 minuten over de finish. Gezond eten, veel sporten, geen alcohol. Het heeft me ontzettend veel gebracht en kan het iedereen aanraden. Lieve Seth en Anouck, ontzettend bedankt voor alles en we gaan gewoon lekker door totdat we die 80 kilo stabiel hebben!

Anke

102 kg PR! We Did it! Als iemand mij 3 maanden geleden had verteld dat ik dit nu zou kunnen, had ik die recht in het gezicht uitgelachen. In 3 maanden CrossFit al zoveel stappen gemaakt in kracht en conditie en het einde is nog niet in zicht! ❤

Marije

De 100 dagen challenge; wat een leuke leerzame uitdaging. Als jonge moeder wilde ik weer terug naar mijn oude gewicht en mij energieker en fitter voelen. En dit is gelukt! Ik ben tijdens de challenge fijn begeleid en bewuster en gezonder gaan eten en natuurlijk gemotiveerd geraakt om lekker veel te bewegen. Iedereen sport op zijn eigen niveau en je wordt goed begeleid tijdens de lessen. Wat ook erg leuk is dat je gebruik kan maken van verschillende soorten groepslessen. Daarnaast is het gewoon een gezellige community!!!

Nynke

De challenge is voor mij DE manier geweest om mijn leefstijl te veranderen. In 100 dagen ben ik me bewuster geworden van gezonder eten en hoe belangrijk dit is voor je lijf. In combinatie met meer bewegen en met de hulp van Seth, Anouck en de motivatie van “lotgenoten”, ben ik sterker, fitter en 6 kilo lichter🥳 Een echte aanrader! Op naar de volgende challenge!

Eric

10 kilo lichter’ zo omschrijft Eric Kooistra zijn deelname aan onze challenge! Meer energie, fitter en sterker. Dat willen we allemaal wel toch?

Carolien

De 100 dagen challenge was voor mij echt een grote reset-knop. Door ziekte heb ik lange tijd niet meer kunnen sporten en daarna had ik moeite om dit weer op te pakken. Omdat ik voor mijn gevoel echt weer op nul moest beginnen… Maar met de juiste begeleiding en een heerlijke groep gemotiveerde mensen om mij heen bleek dit helemaal niet zo lastig 😁 Inmiddels zit ik weer lekkerder in mijn vel en heb ik weer een stuk meer vertrouwen in mijn lichaam 🥰. In december ben ik een maand naar Thailand geweest, ruim 7 kilo lichter en een stuk fitter! 🥳 En nu is het tijd om weer lekker te knallen en nieuwe doelen te stellen voor de zomer ☀️

Share via
Send this to a friend